donderdag 17 september 2020

Overal Horizon ligt in de winkel

Het is zo ver mijn boek ligt in de winkel! Drie jaar aan gewerkt en ik ben trots op het resultaat.

‘In een seconde ben ik terug bij Han en onze twee kleine mannetjes. Een leven geleden. Letterlijk.’ 

Op 34-jarige leeftijd verandert mijn leven in een seconde. Ik blijf achter met twee kinderen. Veel tijd om te rouwen heb ik niet, ik moet verder. Werken en voor de jongens zorgen.

En dan ineens, zo’n 16 jaar later, wanneer ik met een boot over de wereld zeil met mijn partner Gijs, komt van alles terug. Door de rust is er blijkbaar de ruimte om datgene te verwerken, waar ik niet eerder aan toe ben gekomen.

De wereldreis is een hoogtepunt in mijn leven, èn het is ook verweven met mijn dieptepunt, een plotselinge dood. Het vehikel is een zeilreis maar het verhaal gaat ook over een vrouw met twee kinderen, die alleen achterblijft.

Floortje Dessing zeilde mee en schrijft over het hoogtepunt. Dolf Jansen was erbij die dag dat Han overleed en refereert aan het dieptepunt in mijn leven. ‘Een mooi uniek en persoonlijk verhaal.’  Floortje Dessing. ‘Natuurlijk is dit een reisverhaal, maar het is ook het verhaal van een leven. Persoonlijk en soms ontroerend.’ Dolf Jansen

Het boek is te koop via de boekhandel bij jouw om de hoek, via bol.com of via mijn website. Voor lezingen naar aanleiding van het boek en de reis kun je mij bellen of mailen.

En ik ben altijd benieuwd naar feedback! Vind je het goed vertel het anderen, vind je het niet goed vertel het mij 🙂

 

 

« blog