donderdag 7 maart 2019

Jackie Groenen en een groeiende mindset

Plezier, doorzettingsvermogen, enthousiaste omgeving, sportende vrienden, er nooit genoeg van krijgen, heerlijk om hierover te lezen. Talent zijn komt niet aanvliegen daar moet je keihard voor werken. En dat kan alleen als je er ook van geniet. Niets is altijd leuk maar iets moet wel ook leuk zijn. En zoals Coach Wooden schrijft “Succes is a peace of mind which is a direct result of self-satisfaction in knowing you did your best to become the best that you are capable of becoming.” 

Een erg leuk artikel in de Volkskrant van vandaag. Vrouwenvoetbal is in de lift en het leuke van een nieuwe sport is dat er nog zoveel te leren en mogelijk is. Ik hoop oprecht dat de KNVB haar nek durft uit te steken en deze tak van sport steunt om een nieuwe wegen in te slaan en niet de bekende gebaande paden.

INTERVIEW JACKIE GROENEN

Voetbalster Jackie Groenen: ‘Van een geslaagde steekbal kan ik intens genieten’

Jackie Groenen (24) is een van de dragende spelers van de Nederlandse vrouwenploeg, vanaf 7 juni actief op het WK voetbal in Frankrijk. In een vierdelige, maandelijkse serie praat ze over haar bestaan als prof. Deel 1: passie. Geschreven door W. Visser

« blog